Firmagaver

Med en firmagave fra Eliska fortæller du på den bedste og mest effektive måde til dine kolleger,medarbejdere og kunder, at du sætter pris på dem og deres indsats. Hos Eliska kan du vælge spændende og anderledes firmagaver med kvalitets tjekkisk øl, gavemodtageren vil nyde.

Det er helt op til dig, om du gerne vil give en smuk kande, en sjov retro-flaske, en gaveæske med to, seks, eller otte øl, en spændende øl-dåse, en fest fustage, eller om du blander din firmagave efter eget valg og ønske.

Der vil altid blive taget hensyn, om det er anledning, størrelse eller økonomi, der er afgørende.

Tjekkisk øl er kendt for at være verdens bedste og de bryggerier, Eliska samarbejder med, lever i den grad op til denne reputation. Øllet kan nydes til maden, til fest, eller bare når tørsten melder sig, som vil sige næsten altid! Ja, selv chaufførrerne kan få en rigtig god smagsoplevelse. Der er flere alkoholfri øl at vælge fra og man behøver ikke at gå på kompromis med smagen.

Tag et kig på siden og kontakt os via kontaktformular, telefon eller email, fortæl om dine forventninger, så finder vi i samarbejde den bedste løsning på dine gave-udfordringer. Vi glæder os til at hjælpe dig til flere glade kunder, medarbejdere og forretningsforbindelser!

Scroll til toppen